Presentatie lesmateriaal CAD patroontekenen met Adobe Illustrator

Op 8 september aanstaande houdt Designersupport haar derde presentatie over het nieuwe online lesmateriaal patroontekenen met Adobe Illustrator. Deze zal worden gehouden van 11.00 uur tot 12.30 uur in het RijnIJssel college te Arnhem. het adres vindt u onderaan deze pagina.

 

Nog maar één tekenprogrammaLeerlingen worden uitgedaagd complexe software te leren om styles te tekenen. Daar naast moeten ze ook nog complexere software leren om patronen te tekenen. Voorts is er voor software om patronen te tekenen geen marktstandaard waardoor de kans dat zij het programma in de daadwerkelijk gaan gebruiken klein is. Daarom heeft Designersupport uitgebreid onderzoek gedaan met als resultaat bijzonder eenvoudig lesmateriaal om het patroontekenen te doen in die software die de studenten toch al moeten leren namelijk Adobe‬ ‪‎Illustrator‬.


Bespaar astronomische licentiekosten

De school bespaart enorme bedragen op software en onderhoud licenties.
De student hoeft nog maar één vector tekenprogramma te leren.
De student kan nu patroontekenen op zijn of haar eigen computer.
Er kan op ware grootte worden getekend.
Bestanden zijn beter uitwisselbaar met andere programma's.
Printen op plotter is gewoon mogelijk.
Het lesmateriaal voldoet volledig aan de kwalificatiedossiers:
Digitaal patroontekenen 1
Digitaal patroontekenen 2

 

Onze expertiseHet online lesmateriaal is ontwikkeld door Marina van den Tweel. Marina heeft voor haar ‪‎pantronenservice bureau jarenlange ervaring in het patroontekenen met de hand en met CAD software. In samenwerking met Onno Rijpstra, oprichter van designersupport.nl heeft Marina vele uren onderzoek gepleegd wat geresulteerd heeft in opvallend eenvoudige online oefeningen.

 

Lidmaatschap en training docentenDesignersupport gaat dit lesmateriaal via een toegevoegd jaarlidmaatschap aanbieden. De prijs voor het lidmaatschap is laag, zeker als de kostenbesparing op CAD software in beschouwing genomen wordt.

Pasfoto-marina-van-den-Tweel-klein.pngMarina van den Tweel kan worden geboekt om de docenten les te geven in patroontekenen met Adobe Illustrator.

 

 

 

 

 

Meld u aan voor de gratis presentatie in Arnhem!

Locatie:
RijnIJssel‬ College
Thorbeckestraat 6
Arnhem

Tijd:
11.00 u - 12.30 u.

Contact